Skip to main content

Spreker

Ik vertel graag mijn inspirerende verhaal waarbij ik de leefwereld en systeem wereld meer wil samenbrengen vanuit mijn onvoorwaardelijke hartleiderschap. Zowel vanuit mijn privé leven als werk ervaring kan ik hier veel over vertellen wat je aanzet tot nadenken. Mijn eigen verhaal is mijn levensmissie geworden om een changemaker te kunnen zijn, zodat ons leven als leiders meer vanuit ons hart geleefd mag en moet gaan worden om organisaties maar ook jijzelf te laten floreren.

Ben je geïnteresseerd dan maak ik graag een afspraak met je om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Spreker

Ik vertel graag mijn inspirerende verhaal waarbij ik de leefwereld en systeem wereld meer wil samenbrengen vanuit mijn onvoorwaardelijke hartleiderschap. Zowel vanuit mijn privé leven als werk ervaring kan ik hier veel over vertellen wat je aanzet tot nadenken. 

Mijn eigen verhaal is mijn levensmissie geworden om een changemaker te kunnen zijn, zodat ons leven als leiders meer vanuit ons hart geleefd mag en moet gaan worden om organisaties maar ook jijzelf te laten floreren.

Ben je geïnteresseerd dan maak ik graag een afspraak met je om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

"Van kwetsbaarheid naar kracht,
door leiderschap vanuit het hart!"

Thema's

Ik heb mijn eigen en andere situaties als aanleiding genomen om mijn hulp in te gaan zetten. Ik zie echt een noodzaak om via korte lijnen meer mensen weer gelukkig te maken. Het is tijd voor een transformatie voor iedereen die nu denkt het niet waard te zijn!

Inspirator/ visionair

Met Sippie’s story wil ik zoveel mogelijk jongeren en volwassenen bereiken met mijn eigen verhaal.
Zodat er voor ieder mens bestaansrecht ontstaat.